Ontspanningsmassages

Kom je voor de eerste keer kies altijd voor een intake naast de massage afspraak.

Klassieke massage
De klassieke massage, ook wel Zweedse massage genoemd, is vooral gericht op het soepel maken van spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en verklevingen van bindweefsel onder de huid. De massage, waarbij olie wordt gebruikt, bestaat uit strijken (effleurage), kneden, wringen, rollen (petrissage), frictie en kloppen op huid en spieren (tapotage). Deze massagevorm is geschikt voor iedereen met of zonder pijnklachten. De massage zal er voor zorgen dat je diep ontspannen raakt.

Aroma massage
Een aromamassage heeft een andere werking dan een gewone massage omdat ze niet alleen de spieren maar ook op je gemoedstoestand beïnvloed. Dat komt door de combinatie van de geur van de etherische oliën en van de zachte massage. Het lichaam wordt zacht en rustig met warme olie gemasseerd. Hierdoor zal het zich ontspannen en worden de werkzame stoffen uit de etherische oliën optimaal opgenomen.
Deze massage is echt een aanrader voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn en algemene stressklachten. Maar ook wanneer je gewoon eens fijn wilt ontspannen is deze massage zeker een aanrader.

Ontspanningsmassage
Tijdens de ontspanningsmassage word je lichaam zacht en langzaam gemasseerd met olie. Je voelt je spieren losser worden en door de zachte langzame wrijving met de olie word je weer kalm en kun je, je heerlijk ontspannen. Deze massage is een cadeau voor jezelf.

Voetreflexmassage
Een voetreflexmassage  is een zachte massage . Het geeft ontspanning, niet alleen in je voeten maar in het hele lichaam. Het nodigt je uit om te luisteren naar wat jou lijf je te vertellen heeft. De voet weerspiegelt je hele lichaam, organen, spieren en gewrichten. De linker voet weerspiegelt de linker zijde van het lichaam en de rechter voet de rechter zijde. Een voetreflexmassage beïnvloed de bloedsomloop, lymfe- en energiestroom. Disbalans in het lichaam is terug te vinden op de corresponderende reflexzone op de voet.  Door aandacht, aanraking en druk te geven op de zone gaat de energie weer stromen en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Voetmassage 
Waar zouden we zijn zonder onze voeten? Ze dragen ons volledige lichaam – dag in, dag uit. Maar die nachtenlange danssessies, torenhoge stiletto’s en kilometers (hard)lopen eisen wel zijn tol. We mogen onze voeten dus best af en toe een beetje verwennen. Wat is er dan beter dan een fijne voetmassage? In tegenstelling tot de voetreflexmassage, richt een normale voetmassage zich puur op ontspanning.