Ontspanning

Aromamassage
Een aromamassage heeft een andere werking dan een gewone massage omdat ze niet alleen de spieren maar ook op je gemoedstoestand beïnvloed. Dat komt door de combinatie van de geur van de etherische oliën en van de zachte massage. Het lichaam wordt zacht en rustig met warme olie gemasseerd. Hierdoor zal het zich ontspannen en worden de werkzame stoffen uit de etherische oliën optimaal opgenomen.

Ontspanningsmassage
Tijdens de ontspanningsmassage word je lichaam zacht en langzaam gemasseerd met olie. Je voelt je spieren losser worden en door de zachte langzame wrijving met de olie word je weer kalm en kun je, je heerlijk ontspannen.

Voetreflexmassage
Een voetreflexmassage  is een zachte massage van de voeten. Het geeft ontspanning, niet alleen in je voeten maar in het hele lichaam. Het nodigt je uit om te luisteren naar wat jou lijf je te vertellen heeft. Een voetreflexmassage beïnvloed de bloedsomloop, lymfe- en energiestroom. Disbalans in het lichaam is terug te vinden op de corresponderende reflexzone op de voet.  Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Voetmassage 
Waar zouden we zijn zonder onze voeten? Ze dragen ons volledige lichaam – dag in, dag uit. Maar die nachtenlange danssessies, torenhoge stiletto’s en kilometers (hard)lopen eisen wel zijn tol. We mogen onze voeten dus best af en toe een beetje verwennen. Wat is er dan beter dan een fijne voetmassage?

Massage voor Senioren
Aanraking door middel van een massage is enorm effectief bij senioren. Door massage krijgt de huid een betere doorbloeding, wordt de doorbloeding van de het lichaam gestimuleerd waardoor de organen beter kunnen functioneren. Maar ook heeft massage effect op het soepeler worden van spieren en het bewegingsapparaat.

BOEK HIER JOUW ONTSPANNINGSMASSAGE

Locatie Speenkruidstraat 11 3765 AA Soest Telefoon 0630063208 E-mailadres massagevanmarlies@gmail.com Hours © 2015 – 2021 Massage van Marlies Massage is geen vervanging voor een behandeling door een arts/specialist. Bij medische vragen of klachten raadpleeg altijd je arts/specialist.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close