Nieuws & acties

Uitgelicht

Tijdelijk gesloten in verband met het coronavirus


UPDATE 14 december 2020
Naar aanleiding van de toespraak van vandaag laat ik je weten dat ook mijn praktijk gesloten is tot ten minste 19 januari 2021. Dit houdt in dat ik alle geplande afspraken tot deze datum moet annuleren.
Ik neem contact met iedereen op over de geplande afspraak. Mocht je vragen hebben dan kun je mij altijd bellen, appen of een e-mail sturen.
Ik hoop dat deze zware landelijke maatregelen bijdragen en hoop dat iedereen gezond mag blijven.
Liefs en hopelijk tot in het nieuwe jaar.
Marlies


We begrijpen dat de huidige situatie rondom het coronavirus tot zorgen en onzekerheid kan leiden. Jullie gezondheid en veiligheid is op dit moment mijn grootste prioriteit. Hierdoor is mijn praktijk van 15 maart t/m 28 april 2020 gesloten. Indien deze datum moet worden uitgesteld, brengen wij je hiervan op de hoogte.

Pas goed op jezelf!

Liefs Marlies


Raadpleeg de website van de RIVM voor meer informatie over het coronavirus: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

13-03-2020: Beleid rondom het coronavirus

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er vanwege het coronavirus landelijke maatregelen genomen zijn om verspreiding van het coronavirus  te beperken.

Hiermee informeer ik jullie graag over mijn beleid.

Hygiëne is voor mij altijd belangrijk. Ik heb extra hygiënemaatregelen genomen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan.

Mijn praktijk is vooralsnog geopend.

Wat kunnen we samen doen:

 • Geen handen schudden
 • Handen wassen bij binnenkomst en bij het weggaan
 • Hoesten en niezen in de binnenkant je elleboog
 • Gebruik van een papieren zakdoek en die ook weggooien!

Ik masseer niet bij: verkoudheid, hoesten, koorts, keelpijn, als je recent in aanraking geweest bent met iemand die besmet is met het coronavirus of uit een besmet gebied komt of als je niet lekker voelt.
Je kunt dan de afspraak kosteloos annuleren of verzetten naar een later tijdstip.

Heb je de komende tijd een afspraak staan en wil je deze liever verzetten dan kan dat ook zonder probleem.

Twijfel je over het wel of niet doorlaten gaan van een afspraak of heb je vragen neem dan contact met me op om te overleggen.  

Verder blijf ik de ontwikkelingen ten aanzien van het coronavirus volgen en indien nieuwe of aanvullende maatregelen worden geadviseerd zal ik jullie hierover informeren.

Hartelijke groet, Marlies Massage van Marlies / Zwangerschapsmassage Soest
06 -30063208

Aanpassingen 2021


Vanaf 1 februari 2021 wijzigen de tarieven voor een massagebehandeling bij Massage van Marlies & Zwangerschapsmassage Soest.
Daarnaast kies ik ervoor om eventuele extra’s, zoals bijvoorbeeld inzetten van de infraroodlamp, medical tape, Magnesiumolie, Magnesiumpakking of een voetenbad niet meer apart in rekening te brengen.

Hieronder vind je de nieuwe prijzen:

  Prijs per 1-2-202165+ (seniorenmassage)
Intake*€ 10,00€ 10,00
Massage 30 minuten€ 30,00 € 27,00
Massage 45 minuten € 45,00 € 40,50
Massage 60 minuten € 55,00 € 49,50
Massage 75 minuten € 67,00 € 60,30
Massage 90 minuten € 75,00 € 67,50
Voetreflexmassage € 55,00 € 49,50
Voetmassage € 30,00 € 27,00

* bij elke nieuwe klant wordt een uitgebreide intake afgenomen om zo tot een juiste massagebehandeling te komen. Deze kosten zijn éénmalig.

Alle klanten die een afspraak hadden geboekt, welke door de lockdown van december 2020 zijn geannuleerd, krijgen de eerste nieuwe afspraak voor het “oude” tarief.

Wat is er verder nieuw?

Mama-massage
Jouw lichaam heeft een enorme prestatie geleverd met de bevalling, je bent druk met voeden, verschonen en tillen van je kleine spruit. En dan is er ook nog slaaptekort. Deze massage is speciaal voor alle moeders die na de bevalling behoefte hebben aan een luisterend oor, me-time, een massage van rug-, nek en schouderspieren etc. Door massage zullen je spieren meer ontspannen en voel je je weer wat kalmer en energieker.
Tijdens deze behandeling is er uiteraard ook ruimte voor het bespreken van jouw bevalling.

Holistische massage/ massage-therapie
Bij de holistische massage wordt lichaam en geest als één geheel gezien. Deze massage kan jou helpen om meer in contact te zijn met jouw lichaam en te ervaren waar spanning zich heeft vastgezet.
Wanneer je bij mij komt voor een massage neem ik eerst de tijd om kennis te maken en bespreken we waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ik stel je veel verschillende vragen omdat ik het belangrijk vind om naar jou als persoon te kijken in plaats van alleen naar jouw klacht. Daarna besluiten we samen hoe we de massagetijd invullen en welke delen van het lichaam deze sessie aan bod moeten komen. Ik kan gebruik maken van veel verschillende massagetechnieken maar ook van diverse oefenmethodes. Hierbij kun je denken aan bewust ademen, een bodyscan, rek- en strekoefeningen, schrijfoefeningen of mindfulness.

Verwacht in 2021
* Shiatsu massage (op de massagetafel)
* Massage als je COVID-19 hebben gehad
* Coaching

Vakantie


Van 22 juni tot 12 juli is de praktijk gesloten  

Deze keer gelukkig vrijwillig.
Het voelt een beetje raar om na zo’n lange tijd van niet kunnen werken weer vrij te nemen maar Marco heeft die hele periode keihard gewerkt. We gaan genieten van wat wel kan.
Gelukkig kun je wel 24/7 online een afspraak inplannen voor na de vakantie.

Maatregelen werken tijdens corona


Met ingang van 11 mei a.s. mag Massage van Marlies/ Zwangerschapsmassage Soest de praktijkdeuren weer openen.

Hiermee informeer ik je welke aanpassingen, conform het protocol van de Belangenvereniging BMS, zijn doorgevoerd in de praktijk.

Een dag voor de behandeling:
De dag voorafgaand aan elke massagebehandeling zal ik contact opnemen en je een aantal vragen stellen, om te kijken of de geplande afspraak door kan gaan.

Met ingang van 29 september hebben alle contactberoepen een registratieplicht. Dit geldt ook voor mijn praktijk. Omdat ik alleen op afspraak werk, beschik ik al over jouw gegevens. In geval van een besmetting van mijzelf of een cliënt die mijn praktijk heeft bezocht, ben ik genoodzaakt om jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer door te geven ten behoeve van bron- en contactonderzoek van de GGD. Indien je hier niet mee akkoord gaat dan vraag ik je om de afspraak te annuleren.

Mondkapje:
Mondkapjes bij contactberoepen worden dringend geadviseerd voor zowel de beoefenaar als de klant. Ik volg dit advies en vraag je om een mondkapje te dragen (wil je zelf een mondkapje meebrengen) tot het moment dat we gaan masseren. Wanneer je met je gezicht naar beneden ligt voor de massage van de achterzijde van uw lichaam, is het niet verplicht om een mondkapje te dragen.  Wanneer er redenen voor jou zijn om geen mondkapje te dragen vraag ik je om dat even aan te geven.

Voor de behandeling:

 • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand voor en na de behandeling.
 • We begroeten elkaar met een glimlach en helaas niet met een hand of knuffel.
 • Bij binnenkomst vraag ik je, na het ophangen van je jas, om je handen te desinfecteren. Voor de behandeling zal ik dat ook doen.

Tijdens de behandeling:

 • ONTSPAN EN GENIET!

Na iedere behandeling:

 • Wassen we onze handen.
 • Betaal zoveel mogelijk elektronisch en contactloos. Indien je toch met contant geld betaalt, leg het geld dan neer zodat er zo min mogelijk contact is.
 • Ik zal je na afloop voorgaan naar de voordeur en deze voor je opendoen zodat je geen contact met deuren en klinken hoeft te maken.
 • Worden alle handdoeken en kussenhoes direct in de was gedaan (niet anders als normaal).
 • Worden massagebank, gebruikte hulpmiddelen, pinautomaat, bureau, toilet, deurkrukken en bel gedesinfecteerd. De praktijk wordt extra geventileerd.
 • Aan het eind van iedere werkdag wordt alles in de praktijk nogmaals schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Om via deze manier te werken is er meer tijd na elke behandeling ingepland.

Tijdelijke maatregelen in mijn agenda (in elk geval tot 1 september 2020):

 • De praktijk is 2 avonden per week open voor een massage. Ik masseer maximaal 1 klant per avond.
 • Omdat deze nieuwe manier van werken erg intensief is, hanteer ik maximaal 5 massages per dag en vervallen tijdelijk de 30 en 45 minuten massages.  
 • De afspraak kan kosteloos worden verplaatst/ geannuleerd bij milde verkoudheidsklachten.

Wanneer masseer ik niet? Indien:

 • Er geen afspraak is gemaakt.
 • Er sprake is van verkoudheids-/griepachtige klachten in brede zin (bijv: loopneus, keelpijn, niezen, hoesten, koorts van 38 graden of hoger).
 • Je in de 14 dagen voorafgaand aan de behandeling in aanraking bent geweest met iemand bij wie een COVID-19 besmetting is vastgesteld.
 • Er sprake is van een COVID-19 besmetting en je nog geen 24 uur klachtvrij bent geweest.
 • Als je 70 jaar of ouder bent of een kwetsbare gezondheid hebt.
 • Als ik twijfel.
 • Als ik zelf verkoudheid-/ griepachtige klachten krijg.

Als je hooikoorts hebt, heb je elk jaar dezelfde klachten in ongeveer dezelfde periode. Je kan dan goed aanvoelen of het ‘die klachten van de hooikoorts’ zijn. Bij twijfel of als de klachten anders aanvoelen blijf thuis en verzet of annuleer de afspraak.

Ik leef de criteria van de RIVM na. https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden

Soest, oktober 2020

Najaarsaanbieding just for you!


Najaars aanbieding

Gun jezelf dit najaar eens een heerlijke ontspanningsmassage. Lekker liggen, genieten van de geurende massageolie en wegdromen. Wie wil dat nou niet? Tot en met 30 november a.s. heb ik een mooie najaarsaanbieding. Een ontspanningsmassage van een uur kost je dan maar € 36,00.  

Een ontspanningsmassage is een langzame zachte massage. Het lichaam wordt zacht en rustig met olie gemasseerd. Hierdoor zal het lichaam zich ontspannen en voel je je na een uurtje weer als herboren.

Deze massage is echt een aanrader voor mensen die last hebben van

 • lusteloosheid
 • moeheid
 • depressiviteit
 • hoofdpijn of migraine
 • rugpijn
 • nek- en schouderpijn
 • algemene stressklachten.

Maar ook wanneer je geen klachten hebt is deze massage zeker een aanrader.

Wil jij hier gebruik van maken? Klik op de “boek nu” knop op de home pagina en kies voor ontspanningsmassage 60 minuten. De korting wordt na de massage verrekend.
Je mag natuurlijk ook bellen, Whatsappen of het contact formulier invullen.

Graag tot ziens!

Let op: deze aanbieding is allen geldig voor klanten die via mijn website, Facebook of persoonlijk boeken.  Kortingsacties zijn niet geldig in combinatie met andere acties

VERLENGD: een te gekke aanbieding


Verlenging actie

Doe eens gek en verwen jezelf eens met een massage. Lekker een uurtje gemasseerd worden voor maar € 35,00. 

Een ontspanningsmassage is een langzame zachte massage. Het lichaam wordt zacht en rustig met olie gemasseerd. Hierdoor zal het lichaam zich ontspannen en voel je je na een uurtje weer als herboren.

Deze massage is echt een aanrader voor mensen die last hebben van

 • lusteloosheid
 • moeheid
 • depressiviteit
 • hoofdpijn of migraine
 • rugpijn
 • nek- en schouderpijn
 • algemene stressklachten.

Maar ook wanneer je geen klachten hebt is deze massage zeker een aanrader.

Wil jij hier gebruik van maken? Boek eenvoudig via boek nu knop op de home pag, bel,  SMS of wapp( 06-30063208) of vul het  contact formulier in.

Deze super aanbieding is geldig tot 1 juli 2017.

 

Kom jij ’s morgens ook stijf je bed uit?


 • Kom jij ’s morgens stijf je bed uit?
 • Heb je al een poosje pijn in je onderrug bijvoorbeeld door een zware klus of werken in een verkeerde houding?
Daar hoef je echt niet mee te blijven lopen.
Wanneer een ernstige oorzaak van lage rugpijn door een arts is uitgesloten worden je klachten vaak ‘a-specifieke rugklachten’ genoemd. Het is een veelvoorkomende vorm van rugpijn die goed te verhelpen is door middel van beweging, oefeningen en massage. Door de rug- en bilspieren stevig te masseren (met handen en met cupping) wordt de doorbloeding gestimuleerd en verminderen de klachten. 
Vaak zijn de klachten na vijf behandelingen van 30 minuten al enorm afgenomen.
Wil jij een afspraak maken? Bel, what’s app of SMS dan met 06-30063208. Of maak eenvoudig zelf een  afspraak.

Heb jij zin in een te gekke aanbieding?


Doe eens gek en verwen jezelf eens met een massage. Lekker een uurtje gemasseerd worden voor maar € 35,00. 

Een ontspanningsmassage is een langzame zachte massage. Het lichaam wordt zacht en rustig met olie gemasseerd. Hierdoor zal het lichaam zich ontspannen en voel je je na een uurtje weer als herboren.

Deze massage is echt een aanrader voor mensen die last hebben van

 • lusteloosheid
 • moeheid
 • depressiviteit
 • hoofdpijn of migraine
 • rugpijn
 • nek- en schouderpijn
 • algemene stressklachten.

Maar ook wanneer je geen klachten hebt is deze massage zeker een aanrader.

Wil jij hier gebruik van maken? Boek eenvoudig via boek nu knop op de home pag, bel,  SMS of wapp( 06-30063208) of vul het  contact formulier in.
Deze super aanbieding is geldig tot 29 april 2017.

 

Massage op je werkplek?


Wat is een stoelmassage
Een stoelmassage is een korte maar effectieve drukpuntmassage waarbij de rug, nek, schouders en armen aan bod komen. Een stoelmassage kan worden ingezet als er werkgerelateerde klachten zijn, ter voorkoming daarvan maar ook als beloning.
Tijdens de massage ga je van denken naar voelen; je wordt je weer bewust van je lichaam.
Omdat de stoelmassage gemiddeld 15-20 minuten duurt en de kleding aangehouden kan worden is het laagdrempelig en bij uitstek geschikt om op de werkplek te geven.

Een werkgever mag een stoelmassage onbelast aanbieden aan werknemers. De regels van de Belastingdienst zijn simpel:

 • U hebt als werkgever een arboplan
 • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan
 • De massage vindt tijdens werktijd plaats
 • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met me opnemen.

Rugpijn?


Lage rugpijn? Blijf er niet mee lopen!

Wanneer een ernstige oorzaak van lage rugpijn door een arts is uitgesloten worden je klachten vaak ‘a-specifieke rugklachten’ genoemd. Het is een veelvoorkomende vorm van rugpijn die goed te verhelpen is door middel van beweging, oefeningen en massage. Door de rug- en bilspieren stevig te masseren (met handen en met cupping) wordt de doorbloeding gestimuleerd en verminderen de klachten. 
Vaak zijn de klachten na vijf behandelingen van 30 minuten al enorm afgenomen.

Pijn in je onderrug? Maak een afspraak en blijf er niet mee lopen! Maak gebruik van de kennismakingskorting; dat scheelt 10% op de eerste afspraak!

sand-289225_1280
Rugpijn? Blijf er niet mee lopen!