Nieuws & acties

Wijziging openingstijden

Met ingang van 1 februari a.s. is het ook mogelijk om op vrijdagmiddag een afspraak in te plannen.  Een afspraak is mogelijk tussen 09:00 en 15:30 uur.

Vanaf deze datum zal ik één zaterdag per maand in de ochtend geopend zijn.

Voor het maken van een afspraak hoe je je natuurlijk niet openingstijden te houden. Een afspraak is, 24/7,  makkelijk en snel te maken via deze link.

Tot snel!

Terug van weggeweest

Vanaf vandaag is de 30 minuten massage weer te kiezen 😍

Een korte massage die ideaal is om kennis te maken met mijn manier van masseren. En dus ook handig als je alleen je handen, voeten, benen of je nek en schouders wilt laten masseren.

Tot snel!

Vakantie

Van 10 t/m 31 augustus 2019 is zijn wij met vakantie en gesloten. Gelukkig kun je nog wel 24/7 online een afspraak inplannen voor na onze vakantie.

Een zonnige groet en tot in september!

Bekijk onze speciale korting-deals!

Ben je toe aan een momentje voor jezelf? Bekijk dan nu onze speciale korting-deals!

De hele maand juni 2019 krijg je 20% korting bij een:

👣Voetmassage
👣Voetreflexmassage

Klik hier om alle beschikbare behandelingen te checken.

BABYSHOWER

lekker snoepen op babyshower

Heb jij binnenkort een babyshower en ben je nog op zoek naar een leuk cadeau? Denk dat eens aan een massagebon voor de aanstaande mama. Het meest ontspannende cadeau wat
zij zal krijgen.

De massage cadeaubon is

Bestellen Massage cadeaubon
Heb je nog vragen of wil je een massage cadeaubon bestellen? Bel, whapp (06-30063208) of stuur een e-mail naar: zwangerschapsmassagesoest@gmail.com

ZOMER AANBIEDINGKlik hier voor een afspraak

Nieuws december

vario_plus-2

Mooi he!
Onlangs heb ik deze tafel gekocht ☺
Hij is duurzaam, elektrisch en hij is ook nog eens geschikt om op je buik te liggen tijdens een zwangerschapsmassage! Hoe geweldig is dat. Begin volgend jaar zal hij worden geleverd. Kom jij hem een keer uitproberen?

dardan-671877-unsplash
Ontspannen aan het weekend beginnen
Wisten jullie dat het ook mogelijk is om een afspraak op zaterdagochtend te boeken?  Tussen 09:00 – 12:00 uur kun je terecht voor een massage.
Dat is nog eens ontspannen starten met je weekend!

 

Aan het woord
Ik ben Joke en ga regelmatig naar Marlies voor een rugmassage. Sinds kort behandelt ze ook mijn litteken. Na een borstamputatie en bestraling, kreeg ik een bindweefselstreng onder mijn oksel. Erg lastig en belemmerend. Nu Marlies er aandacht aanbesteedt en ik zelf (met tips van Marlies) er ook het een en ander aan kan doen, wordt die streng soepeler. Mijn arm en schouder kan ik daardoor beter bewegen. Marlies geeft mij ook tips wat ik kan doen met het bindweefsel op mijn borst. Daardoor wordt alles losser en zit ik letterlijk beter in mijn vel.

Littekens

Littekens kunnen verklevingen veroorzaken en hierdoor kunnen er weer vervelende klachten ontstaan.
Vaak zien we een bewegingsbeperking en/of pijn in de schouder na bijvoorbeeld een borstoperatie maar ook rugpijn na een buikoperatie (keizersnede/ buikwandcorrectie, blinde darm),  een blijvende dikke knie na een knieoperatie enz. Gelukkig is hier ook wat aan te doen. Speciale technieken zullen de doorbloeding verbeteren, spanning en verklevingen opheffen en harde plekken weer zacht en soepel maken. De afgelopen maand heb ik meerdere littekenmassages uitgevoerd met zeer positief resultaat.

Heb jij een litteken? Laat deze gerust, gratis, nakijken op verkleving.

 

 

Openingstijden tijdens de maand december

Omdat de maand december een drukke maand is, hebben wij de openingstijden uitgebreid.  De hele maand december zijn wij van maandag t/m donderdag ook in de avond geopend.

 

1

OPROEP

Heb jij een prikkelbare darm (PDS)? Dan ben ik op zoek naar jou!

Momenteel  volg ik de 3 jarige opleiding HBO Massagetherapeut bij Mood Massage Opleidingen in Amersfoort.  Inmiddels zit ik in het laatste jaar. Voor mijn scriptie wil ik graag mensen met PDS behandelen om te onderzoeken wat het effect van massagetherapie is bij het prikkelbare darm syndroom.  Heb jij een prikkelbare darm en wil je samen met mij kijken of massagetherapie een positief effect heeft op jouw darmen? Lees dan snel verder of meld je gelijk aan!

Wat kun je verwachten
We maken in totaal 6 afspraken. Tijdens de eerste afspraak staan kennismaken, verdere uitleg en een vragenlijst doornemen centraal. Daarna volgt wekelijks een massagebehandeling. Voorafgaand aan de massagebehandeling worden kort wat vragen gesteld over de mogelijke effecten van de behandeling die je eerder kreeg.  Er kan gevraagd worden om een dagboekje bij te houden.
Elke behandeling duurt maximaal 60 minuten. De massagevormen en technieken worden aangepast aan jouw situatie.

Na elke massage kan een reactie optreden. Deze reactie kan bestaan uit vermoeidheid, spierpijn, emotioneel worden of mogelijk een verergering/vermindering van uw darmklachten. Meestal verdwijnen deze klachten na een dag. Het is belangrijk om na de massage wat extra water of thee te drinken, zodat afvalstoffen die vrij gekomen zijn tijdens de massage het lichaam weer snel kunnen verlaten.
Tijdens en na de behandeling kun je gewoon doorgaan met het gebruik van uw medicijnen.
Wat verwacht ik van jou
Ik verwacht dat je in de gelegenheid bent om 5 weken (in principe) aaneengesloten de massages te ontvangen. Deze vinden in mijn praktijk in Soest plaats. Daarnaast verwacht ik van jou dat je met een open mind deelneemt.

Verder info
Alle gegevens worden vertrouwelijk verwerkt.
Omdat jij onmisbaar bent voor mijn onderzoek zal ik geen kosten in rekening brengen. (een appeltaart of flesje wijn mag altijd) Het onderzoek wordt uitgevoerd tussen januari en april 2019.
Aanmelden onderzoek
Ben je  geïnteresseerd geworden meld je dan snel aan via massagevanmarlies@gmail.com