Klachten

Kom je voor de eerste keer of met een nieuwe klachten dan adviseer ik om voor de eerste afspraak 60 minuten in te plannen.
Voor alle massages geldt dat ik, in overleg, gebruik maak van verschillende technieken. Denk hierbij aan bindweefselmassage, cupping, dorn-therapie, manuele lymfe drainage  triggerpoint-therapie etc.

Massage bij lage rugklachten 
Een ideale massage bij a-specifieke (lage) rugklachten. Door de rug- en de bilspieren stevig te masseren (met handen en met cupping) wordt de doorbloeding gestimuleerd en verminderen klachten. Vaak zijn de klachten na vijf behandelingen al enorm afgenomen.

Massage bij nek- en schouderklachten
Een ideale massage bij klachten van de rug, schouders en nek. De knoopjes worden weggemasseerd. De massage bevorderd de nachtrust het verlicht pijn en stijfheid en zorgt ervoor dat je weer soepel kunt bewegen.

Massage bij fibromyalgie
Fibromyalgie, ook wel weke delen reuma genoemd, is een aandoening die serieus om aandacht vraagt. Hoewel de oorzaak van fibromyalgie niet bekend is, weten we wel dat massage de klachten kan verlichten. Ik ben gecertificeerd voor het geven van specifieke massages bij fibromyalgie. Afhankelijk van de klachten wordt de massage in tijd opgebouwd.

Massage bij hoofdpijn
Massage van de nek, schedel en gezicht zal zeker verlichting geven.

Bindweefselmassage
Een bindweefselmassage is een stevige massage van de dieper gelegen huidlagen. Door de verschillende handgrepen en zo nodig het gebruik van cupping wordt de doorbloeding gestimuleerd. Een bindweefselmassage is in het begin zeker niet pijnloos. Na de behandeling kan er vermoeidheid optreden en soms zijn er ook blauwe plekken zichtbaar. Deze trekken gelukkig snel weer weg.

Klassieke massage
De klassieke massage, ook wel Zweedse massage genoemd, is vooral gericht op het soepel maken van spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en verklevingen van bindweefsel onder de huid. Deze massagevorm is geschikt voor iedereen met of zonder pijnklachten.

BOEK HIER JOUW MASSAGE

Locatie Speenkruidstraat 11 3765 AA Soest Telefoon 0630063208 E-mailadres massagevanmarlies@gmail.com Hours © 2015 – 2021 Massage van Marlies Massage is geen vervanging voor een behandeling door een arts/specialist. Bij medische vragen of klachten raadpleeg altijd je arts/specialist.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close