Baby

Babymassage, dagelijks genieten van pure aandacht

Wat is het?
Shantala babymassage is een ontspannende massage, afkomstig uit India.
Baby’s vinden het heerlijk om gemasseerd te worden en is bovendien goed voor lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Het versterkt de band tussen jou en jouw kindje. Door de massage en de aandacht leer je je baby beter begrijpen en kan je nog beter inspelen op zijn behoeftes. Babymassage kan daarnaast worden toegepast als jouw baby onrustig is, veel huilt of last last heeft van darmkrampjes.  En bovendien is een goede massage ontspannend voor jouzelf als voor jouw kindje.

Wat leer je?
Ik leer je om vanuit vertrouwen en ontspanning de hele Shantala babymassage te geven. De massage is aangepast naar ons westerse manier van leven. Naast de massagetechnieken krijg je tips en staat elke bijeenkomst een thema centraal. Omdat ik geen groepslessen geef, is er veel ruimte om de cursus op jouw behoefte af te stemmen. Je ontvangt een massage-stappen-kaart zodat je zelf kunt oefenen en een e-boek als naslag.

Voor wie is het?
Voor ouders en verzorgers van baby’s van 1,5 tot 9 maanden (kruipleeftijd)

Wanneer is het?
De cursussen geef ik op woensdag.

Wat kost het?

Individueel: Leer in 3 lessen van ongeveer 1,5 uur alle technieken van de Shantala babymassage.
Kosten: € 225,-

Duo: Leer in 4 lessen van ongeveer 1,5 uur alle technieken van de Shantala babymassage. Kosten: € 150,-p.p.

DE CURSUS IS NOG NIET ONLINE TE BOEKEN.

Aanmelden kan via het contactformulier. Ik neem contact met je op.

Locatie Speenkruidstraat 11 3765 AA Soest Telefoon 0630063208 E-mailadres massagevanmarlies@gmail.com Hours © 2015 – 2021 Massage van Marlies Massage is geen vervanging voor een behandeling door een arts/specialist. Bij medische vragen of klachten raadpleeg altijd je arts/specialist.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close